Ads 468x60px

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ!

Είναι κρίμα αλλά φαίνεται ότι ο φετινός Ολυμπιακός κάνει τα αδύνατα δυνατά να βγάλει μόνος του τα μάτια του! Παράλληλα τώρα φαίνονται ξεκάθαρα τα μεγάλα λάθη στον σχεδιασμό του καλοκαιριού! Ένας παίκτης στο κέντρο να μπορεί να ντριπλάρει και να μεταφέρει τη μπάλα δέκα μέτρα δεν υπάρχει! Παράλληλα ο προπονητής με τις ίδιες και τις ίδιες εμμονές που τρομάζουν!
Ο Ολυμπιακός του Βαλβέρδε παίζει το ίδιο και το ίδιο μονότονο μοτίβο νομίζοντας ότι αντιγράφει την Μπάρτσα! Μόνο που η Μπαρτσελόνα έχει Μέσι, Τσάβι, Ινιέστα ενώ εμείς... Α! Είχε την ιδέα να περάσει στο 85ο λεπτό τον Μέλμπεργκ σέντερ φορ! Το να παίξει ας πούμε με δύο φορ και τέσσερα τέσσερα δύο εναντίον κλειστής άμυνας για ένα ημίχρονο το θεωρεί προφανώς αντίθετο στην ποδοσφαιρική του μονομανία! Α, όλα και όλα , υπηρετούμε το σύστημα και δεν το αλλάζουμε ο κόσμος να χαλάσει! Και βλέπουμε τα αποτελέσματα!

6 σχόλια:

ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ είπε...

Στη συνεντευξη τυπου ειπε οτι δεν επιλεγει το 4-4-2 γιατι ο δευτερος επιθετικος στερει εναν παικτη απο τα κεντρικα χαφ που που δημιουργουν( λες και δημιουργησε κανενα απο τα χαφ μας). Το χειροτερο ειναι πως οταν μπαινει δευτερος επιθετικος οι παικτες δεν ξερουν τι να κανουν γιατι ποτε δεν εχουν δουλεψει πανω σε αυτην την εναλλακτικη τακτικη.ο μιραλας για παραδειγμα εξαφανιζεται

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Νίκο, τα έχουμε πει. Τί να ξαναλέμε; Ότι ο Μαρινάκης πιστεύει (τρομάρα μας) ότι ο Βαλβέρδε είναι κάτι μεταξύ Λίππι και Γκουαρντιόλα;...

ΘΡΥΛΟΠΙΣΤΟΣ είπε...

Γιάννη πολύ σωστά! Ένα δημιουργικό χαφ υπάρχει ο Ιμπαγάσα και αυτός για αδιευκρίνιστους λόγους δεν παίζει. Οι άλλοι αυτοί είναι, τόσο παίζουν. Για τον Βαλβέρδε επέμενα ότι ο άνθρωπος δεν κάνει όταν οι άλλοι τον εξυμνούσαν! Το να πάρεις πρωτάθλημα με αντίπαλους ανύπαρκτους και να σε ανακηρύσουν προπονητάρα είναι ελληνικό φαινόμενο!

ΘΡΥΛΟΠΙΣΤΟΣ είπε...

Γιώργο δεν φταίει μόνο αυτός!Ο σχεδιασμός του καλοκαιριού ήταν για τα μπάζα! Το να χάσεις το πρωτάθλημα με τέτοιους αντιπάλους είναι ντροπή! οι υπεύθυνοι για τις χειρότερες μεταγραφές της ιστορίας μας θα έπρεπε να ψαρεύουν κάπου στην Αλάσκα η να βγάζουν τις πέστροφες για κατούρημα στον Λούρο!

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Σωστα, άπαντα από άπαντες
και το "πέστροφες στον Λούρο" γλαφυρότατα αριστουργηματικό!

ΘΡΥΛΟΠΙΣΤΟΣ είπε...

Αριστουργηματικό που πολύ θα ήθελα να ήταν πραγματικό1

Δημοσίευση σχολίου